Apotheek Nassau

De medicijnen die u krijgt voorgeschreven van de huisarts, of de herhaalrecepten die voor u klaargelegd worden bij de apotheek, halen wij voor u op en kunt u op woensdagochtend bij ons afhalen. Ook hiervoor hoeft u dus niet zelf naar Baarle Nassau te rijden. Geeft u wel altijd aan ons door dat wij de medicijnen mee moeten nemen, ook als u ze via de huisarts heeft besteld. Anders weten wij dit niet en nemen ze niet mee.

Herhaalrecepten op tijd doorgeven aan apotheek. Zij rekenen 3 werkdagen. 

Er dient wettelijk een toestemmingsverklaring te zijn als u wilt dat de medicijnen door de medewerksters Dienstencentrum Ulicoten worden meegebracht. Deze verklaring kunt u bij het dienstencentrum invullen of bij de apotheek. 

Herhaalrecepten die op maandag voor 12.00 uur zijn doorgegeven bij de apotheek kunnen wij diezelfde week nog meenemen. Zijn de medicijnen niet tijdig besteld wordt het een week later. Houdt u hier dus rekening mee met bestellen.

Zelfzorgmedicijnen

Dienstencentrum Ulicoten heeft een beperkt assortiment zelfzorgmedicijnen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan paracetamol, neusspray, hoestdrank etc. Ook voor vitaminen, voedingssuplementen, enkele babyartikelen, pleisters e.d. kunt u bij ons terecht.

Wanneer u een specifiek middel nodig heeft kunt u dit ook aan ons doorgeven. Wij kijken graag samen met u hoe wij u hiermee van dienst kunnen zijn.