dienstencentrum ulicoten 
 

Diensten

De diensten van dienstencentrum Ulicoten gaan ver, je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of we helpen je verder. Of je nu een vraag hebt, een formulier wat ingevuld dient te worden, ergens hulp bij nodig hebt, gebruik wilt maken van een ANWB automaatje, hulp wilt bij het pinnen of gewoon even je verhaal kwijt wilt... alles kan en niets moet.

Op woensdagochtend halen we medicijnen op bij apotheek Nassau zodat u ze alleen nog maar bij het dienstencentrum af hoeft te halen. Laat het ons wel even weten dat u medicijnen heeft besteld dan brengen wij ze voor u mee.

Ook op woensdagochtend is het broodverkoop bij het dienstencentrum. Bakker Vromans komt om 8.00 uur de bestelling brengen maar er is ook een beperkte hoeveelheid vrije verkoop. Als je brood of gebak wil bestellen dan graag doorgeven vóór dinsdag 12.00 uur.

Dienstencentrum Ulicoten verkoopt enkele lokale producten zoals eieren, honing en thee maar ook koffie, koekjes, chocolade, snoep e.d. zitten in het assortiment. Het dienstencentrum verkoopt tevens zelfzorgmedicijnen, batterijen en ansichtkaarten.


E-mailen
Bellen
Map